سایت ساز المنتور به طور کلی از سه قسمت تشکیل شده است: ابزارک، ستون و سکشن. که با ترکیب هر سه این موارد میتوان یک سایت را طراحی کرد.
در این مطلب جزء به جزء ستون در افزونه المنتور را پوشش دادهام تا بتوانید با تسلط ستونهای زیبایی برای المنتور طراحی کنید.
به منظور دسترسی به تنظیمات ستون در ویرایشگر المنتور ابتدا میبایست بر روی همان ستون مورد نظر کلیک کنید تا در پنل سمت راست تنظیمات مربوط به آن باز شود.
اما اگر میخواهید یک ستون جدید در ویرایشگر المنتور بسازید و یا آن را تکثیر کنید، برروی آیکن خاکستری رنگ سمت راست ستون کلیک راست کنید و سپس برروی افزودن ستون جدید و یا تکثیر کلیک کنید تا ستون مورد نظر شما تکرار شود، همچنین میتوانید همان ستون را کپی کرده و در محلی دیگر پیست کنید.
اما یکی از جذابترین ویژگیهای ستون در ویرایشگر المنتور قابلیت پیست استایل است، توسط پیست استایل میتوانید تنها استایل یک ستون را در دیگر ستونها پیست کنید تا همه ستونهای المنتور با هم از نظر تنظیمات هماهنگ شوند.
گزینه بازگشت به استایل اولیه نیز همانطور که از نامش پیداست این امکان را به شما میدهد تا اگر از تنظیمات و طراحی ستون در ویرایشگر المنتور رضایت ندارید آن را به حالت پیشفرض و اولیه درآورید.
گزینه ناوبر نیز به شما امکان میدهد صفحهای که طراحی کردهاید را به صورت لیست مشاهده کنید، در زمانی که یک صفحه پیچیده توسط افزونه المنتور طراحی کرده باشید این گزینه میتواند بسیار مفید باشد.
و در نهایت گزینه حذف، همانطور که از نامش پیداست برای حذف کردن سکشن و یا بخش در ویرایشگر المنتور بکار میرود.
گزینه اول یعنی ویرایش ستون شما را به پنل المنتور در سمت راست برای ویرایش ستون در ویرایشگر المنتور هدایت میکند که در ادامه تمامی قسمتهای آن را بررسی خواهیم کرد.
نوع پس زمینه: چهار مدل پس زمینه پیشبینی شده است که بسته به نیازتان میتوانید یکی را انتخاب کنید، نمایش کلاسیک (که به شما قابلیت انتخاب رنگ و یا تصویر را برای پس زمینه میدهد)، گرادیانت (انتخاب دو رنگ برای بکگراند تا جلوه زیباتری به پس زمینه ستون دهید) و یا انتخاب ویدیو و اسلایدشو.
نوع پس زمینه: در روکش پس زمینه تنها دو انتخاب پیش روی شماست؛ نمایش کلاسیک و گرادیانت.
فیلترهای CSS: اضافه کردن فیلترهایی مانند تاری، درخشندگی، کنتراست، رنگ و اشباع رنگ
حالت ادغام با دیگر ستونها در ویرایشگر المنتور را انتخاب کنید.
نوع کادر دور: توسط این گزینه میتوانید برای دور ستون در ویرایشگر المنتور کادر انتخاب کنید.
شعاع کادر: اگر میخواهید گوشههای کادرتان تیز نباشد باید شعاع کادر را افزایش دهید.
سایه کادر: همانطور که از نامش پیداست، برای اضافه کردن سایه به ستون در ویرایشگر المنتور باید از این گزینه استفاده کرد.
توسط تایپوگرفی میتوانید رنگهای متن را در ستون المنتور مدیریت کنید.
فاصله: برای فاصله خارجی ستون در ویرایشگر المنتور توسط این قسمت مدیریت میشود.
پدینگ: برعکس فاصله که برای فضای خارجی بکار میرود، برای مدیریت فواصل داخلی باید از پدینگ کمک گرفت.
ایندکس Z: اگر دو ستون در ویرایشگر با هم تداخل داشته باشند، توسط ایندکس Z میتوانید آنها را مدیریت کنید.
شناسه CSS: برای ستونهای خود شناسه CSS تنظیم کنید.
کلاس های CSS: کلاسهای CSS را باید در این قسمت تعریف کرد.
افکت اسکرول: با فعال کردن افکت اسکرول برای ستون در ویرایشگر المنتور قابلیتهای زیادی برای شما فعال میشود، میتوانید از بین انیمیشنهای متنوع در هنگام اسکرول کردن کاربر استفاده کنید و تجربه رابط کاربری را بینهایت دلپذیر کنید.
شناور: در بعضی مواقع نیاز است تا ستون مورد نظرتان خارج از قوانین کلی سایت المنتوری تنظیم شود، به عنوان مثال فهرست های چسبان در بالای صفحه از این شرایط پیروی میکنند.
انیمیشن هنگام ورود: از بین انیمیشنهای گوناگون در هنگام ورود کاربر میتوانید یکی را به سادگی برای ستون مورد نظر انتخاب کنید.
برای پنهان کردن یک ستون در ویرایشگر المنتور برای کاربران خاص باید از این قسمت استفاده شود.
میتوانید ویژگیهای خاص که در ویرایشگر المنتور پرو وجود ندارد را از این قسمت به سایتتان اضافه کنید.
اگر به کدهای CSS آشنایی دارید این قسمت برای شما بسیار جذاب است، چرا که میتوانید یک ستون در ویرایشگر المنتور را بدون هیچ محدودیتی طراحی کنید.
ستون در ویرایشگر المنتور یک عضو جدا نشدنی از این سایت ساز محبوب است است که اگر نتوانید درست با آن کار کنید، برای همیشه یک طراح سایت آماتور خواهید ماند. بنابراین در این مطلب از مجموعه مطالب آموزشی ویرایشگر المنتور این بخش را به طور کامل پوشش دادم تا بتوانید سایتهای به مراتب زیباتری توسط سایت ساز المنتور طراحی کنید.
© هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز است.